Navigation Menu+

Workshops

Kinderfeestjes bij u thuis
Een groot succes zal dit super gezellige Beauty Kinderfeestje Thuis worden. De woonkamer zal omgetoverd worden tot een beautysalon. Ik zal alle tips en tricks vertellen aan de meiden en ze mogen lekker zelf aan de slag! De meiden zullen het kinderfeestje van hun leven hebben. Mijn ervaring is dat meisjes het heerlijk vinden om te tutten met elkaar als het gaat om uiterlijke verzorging. Met dit feestje bezorg je de jarige en vriendinnen een onvergetelijke dag!

Prinsessen party (6 t/m 10 jaar)
Schminken en knutselen. Zelf een prinsessenjurk aan trekken indien mogelijk.

Make up party (vanaf 11 jaar)
Deze leerzame 2 uur durende workshop is speciaal gericht op meiden vanaf 11 jaar, deze meiden zijn vaak al bezig met een beetje make up. Om ze te leren hoe ze zich mooi en natuurlijk kunnen opmaken is deze workshop perfect! Ze beginnen met het reinigen van de huid, daarna gaan we de huid verzorgen met een lekker maskertje. Als het maskertje even moet intrekken gaan we de nagels lakken! Nadat het masker is verwijderd, zullen we verder gaan met een dagcreme. Nu is het dan tijd voor de make-up!

De meiden zullen stap voor stap leren hoe ze een mooie make up aan kunnen brengen, hierbij worden de juiste foundation/poeder, blush, mooie lipstick/gloss en prachtige oog make up niet overgeslagen. Om dit plaatje compleet te maken, ga ik ook de haarstyling doen van de meiden!

Ik kom bij jullie thuis en neem alle spullen voor een geslaagde workshop mee. Deze workshop kost € 10 per persoon en deze prijs is inclusief een klein cadeau voor de jarige.

– Huidverzorging
– Make-up
– Nagels lakken
– Cadeau voor de jarige

Workshops
U kunt verschillende workshops bij mij boeken. Denk bijvoorbeeld aan een workshop met vriendinnen met make-up of met haarstyling.

Workshop make-up
Alles is mogelijk! U kunt een workshop boeken voor beginners (denk bijvoorbeeld aan een mooie basis make-up die u thuis zelf kunt doen).
Of bijvoorbeeld een workshop voor gevorderde (denk bijvoorbeeld aan een smokeye make up).

Workshop haarstyling
Alles is mogelijk!
Een paar voorbeelden:
* Workshop invlechten
* Workshop opsteken
* Workshop festival look

Haarstyling workshop of make-up workshop
Groepsworkshop (2,5 uur) € 40 p.p. te boeken vanaf 4 personen
Individuele workshop (2 uur) € 100